O nas

Emalia

Nasz przepis na doskonałą kuchnię? Kropla historii, szczypta tradycji, kilogramy kulinarnej kreatywności i voilà, tak powstała Emalia.
To nie tylko nazwa, to obowiązkowy element wystroju i wyposażenie naszej kuchni. Stawiamy na sezonowe menu i niepowtarzalny smak, sięgamy po tradycyjne, często już zapomniane przepisy przedwojennej kuchni. Nikt, kto choć raz zajrzy do nas, nie zapomni wyjątkowego smaku włoskiej pasty, ulubionego burgera, soczystego steka czy aromatycznej kawy. W Emalii na nowo odkrywamy polską kuchnię i światowe specjały, a kreatywność naszego Szefa Kuchni zaskakuje nawet największych malkontentów.

Smak to podstawa

Dobry produkt broni się sam. Nie potrzebuje skomplikowanych nazw czy przesadnych dodatków.
Jeśli do tego dorzucimy pasję i zaangażowanie, wsłuchamy się w gusta i smaki naszych Gości, to możemy być pewni, że nawet z pozoru proste danie będzie kulinarnym sukcesem. W Emalii stawiamy na sprawdzone przepisy, często łamiąc zasady i kreując własne smaki. Liczy się efekt, a ten gwarantują nam zadowoleni Goście, którzy wracają i chcą wraz z nami odkrywać tajemnicę dobrego smaku.

 

Zobacz jak o nas mówią w sieci

  

NASZA FILOZOFIA

Trzy proste zasady: baw się gotując, sięgaj po to co najlepsze, dziel się niepowtarzalnym smakiem.

Gotowanie to kreacja szyta na miarę.
Nieważne czy trzymasz się ściśle ustalonych zasad, czy pozwalasz sobie na odrobinę szaleństwa. Najważniejszy jest efekt.
Jeśli coś jest dobre, warto o tym pamiętać.
Nie boimy się sięgać po nowe produkty i smaki, ale nie rezygnujemy z menu, które na stałe zapisało się w naszej historii.
Jedzenie to radość, a tą najlepiej dzielić się z bliskimi osobami.
Wspólne śniadanie, obiad, kolacja to wyjątkowy czas, a więc okazja, by spróbować tego co najlepsze.